OHL krijgt na aarzelende start de kans om voor koppositie te spelen


Foto: © photonews 07 september 2019 11:00

Voor de derde maal dit seizoen komt OHL in actie voor eigen publiek en de Leuvenaars rekenen uiteraard op een derde thuiszege. Als ze de lijn van de voorbije weken kunnen doortrekken, kunnen ze volop meedoen in de eerste periode. Tegenstander Roeselare is nog op zoek naar een eerste zege.

Het begon allemaal niet denderend in de eerste weken van de competitie voor OHL met een 3 op 6. In de clash tegen Beerschot ging de efficiëntie met een ruk omhoog. Er werd nog flink wat vertrouwen opgedaan in de beker en ook Lokeren werd in enkele minuten tijd ingeblikt. Thomas Henry vervulde in dit alles een belangrijke rol, maar de clean sheets waren evenzeer grote opstekers.

Bij Roeselare werkte de tumultueuze voorbereiding nog enige tijd door. Inmiddels heeft de club wel nog aardig uitgepakt op de transfermarkt. Het is uitkijken of de West-Vlamingen nu wel gewapend zijn voor 1B. Ze puurden twee punten uit hun thuismatchen. Buitenshuis gingen ze echter ook al tweemaal kansloos de boot in. Het moet in Leuven blijken of Roeselare wel volop de strijd kan aangaan.

Koppositie op het spel

Het is voor OHL een mooie kans om aan de leiding te komen, al hangt het ook af van de wedstrijd van Westerlo, dat in eigen huis Beerschot partij geeft. In elk geval: wint OHL met meer doelpunten verschil dan Westerlo dat doet, dan is de koppositie voor de Leuvenaars.

Selectienieuws

Aguemon, Keita en Thamsatchanan ontbreken bij de thuisploeg vanwege interlandverplichtingen. Ook Myny en Ngawa zullen er niet bij zijn. Henry is nog onzeker. Mbombo is wel weer klaar voor de dienst. Rincón, Holmes, Andzouana, Bassani en Fumaça zijn allen voor het eerst geselecteerd bij Roeselare. Van Cauwenberge en Vanbelle moeten geblesseerd afhaken. Vervoort en Tulio zijn geschorst.

Kun jij de uitslag van OHL - Roeselare voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

1e klasse B \\ Roeselare \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.