Interesse Real in Nederlander blijft aanhouden na mislukken van transfer, piste-Pogba wel voltooid verleden tijd

08 september 2019 13:21

Ondanks de uiterst succesvolle Champions League-campagne van vorig seizoen en heel wat belangstelling, is Donny van de Beek nog altijd Ajax-speler. De middenvelder heeft zijn transfer naar een Europese topclub nog niet gekregen. Dat kan in de toekomst wel nog altijd gebeuren.

Real Madrid is immers niet van plan om hem los te laten. Dat meldt de Spaanse krant AS. De Koninklijke kan gerust nog wat versterking op het middenveld gebruiken. Donny van de Beek was een serieuze piste de voorbije zomer, net als de Fransman Paul Pogba.

Uiteindelijk trok geen van beiden naar Madrid. Op de komst van Pogba rekent Zidane niet meer, maar Van de Beek kan de volgende jaren misschien wel nog naar de Spaanse hoofdstad gelokt worden. Real zou nu van plan zijn om in 2020 opnieuw een poging te ondernemen om de Nederlander binnen te halen.

Verjonging noodzakelijk

Een Luka Modrid bijvoorbeeld is al ruim boven de dertig. Daarom is enige verjonging meer dan welkom op het Madrileense middenveld. Voor de 22-jarige Van de Beek moet het wellicht rond de 50 miljoen euro neertellen. In het huidige seizoen scoorde hij voor Ajax tot dusver twee keer.

Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.