Thomas Meunier blijft schermen met belangstelling van andere topclub

08 september 2019 14:22

Voorlopig kan Thomas Meunier zich focussen op de opdracht van de Rode Duivels tegen Schotland, maar na de interlandbreak gaan ongetwijfeld de vragen over zijn toekomst weer komen. De rechtsachter had zijn contract bij PSG graag verlengd gezien. In andere landen zien ze hem echter ook wel zitten.

Meunier gaf onlangs aan te beseffen dat hij niet echt meer in de toekomstplannen van PSG past. Dat heeft uiteraard ook bij andere clubs een belletje doen rinkelen. Volgens Mundo Deportivo staat de ex-speler van Club Brugge hoog op het verlanglijst van Juventus.

Al vaker gehanteerde strategie

De Oude Dame verkiest wel om geen transfersom te moeten betalen. In Turijn verstaan ze de jongste jaren wel vaker de kunst om sterke spelers elders transfervrij weg te plukken. Bij Meunier biedt die mogelijkheden zich ook aan, want hij is in Parijs bezig aan zijn laatste contractjaar.

Meunier zou één van de belangrijkste doelwitten zijn van Juventus voor de zomer van 2020. Om andere clubs voor te zijn, kan Juve hem vanaf januari wel een voorcontract aanbieden.

Kevin Vanbuggenhout

België \\ Schotland
 
 
Reacties.