Wat staat er op maandag allemaal op het programma in de EK-kwalificaties?


Foto: © photonews 09 september 2019 10:03

Maandag spelen de Rode Duivels in en tegen Schotland hun volgende wedstrijd richting EK 2020, maar er zijn nog veel meer duels die op het programma staan. Wie kan goede zaken doen en wie moet opletten? Het overzicht!

Groep I

In de groep van de Rode Duivels is het doek al zo goed als gevallen over de kwalificatie: België en Rusland zullen de top-2 worden in de groep.

Tenzij Schotland of Kazachstan (in Rusland) er op speeldag 6 nog iets kunnen aan verhelpen, zal het op een tweestrijd aflopen voor groepswinst. San Marino gaat tegen Cyprus op zoek naar een stunt. 

Groep C

Noord-Ierland heeft al 12 op 12 in de groep, maar met nog vier duels tegen Duitsland en Nederland voor de boeg begint hun kwalificatiecampagne nu pas. Thuis tegen Duitsland staat er meteen een unieke kans op het programma om te stunten.

Nederland van zijn kant heeft door de zege in Duitsland opnieuw alle kansen gevrijwaard om het EK te halen. Dan mag het wel niet mislopen in Estland.

Groep E

Vier teams hebben halfweg de campagne nog alle kansen in handen om zich te plaatsen voor het EK. Het duel tussen Hongarije en Slowakije zal wat dat betreft vermoedelijk opnieuw meer vertellen. 

Groep G

Polen verloor vrijdag verrassend bij Slovenië en moet daardoor plots iets meer aan de bak in eigen huis tegen Oostenrijk. In het andere geval kan de groep helemaal opnieuw open liggen.

Slovenië en Israël spelen een cruciaal duel tegen elkaar. Beide teams hebben halfweg 8 op 15 en maken zo nog kans op het EK.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Waag zeker je kans via BetFIRST en win leuke bedragen met de matchen van maandag 9 september! 

Nederland \\ Estland
 
 
 
Reacties.