Mohamed Messoudi maakt nieuwe club bekend: "Ik denk dat we een ploeg hebben voor de titel"

10 september 2019 18:39

Het profvoetbal had Mo Messoudi al vaarwel gezegd. Messoudi begon en eindigde zijn profcarrière op het Kiel bij Beerschot. Het was nu nog uitkijken naar wat de toekomstplannen waren van de Marokkaanse Belg. Hij blijft alleszins voetballen en doet dat voortaan bij Lyra-Lierse.

"Het is mooi dat ik mijn profcarrière kon afsluiten bij Beerschot", blikt 'Mo' Messoudi bij Sporza terug op zijn 17 jaar als prof. "Op dat vlak is de cirkel wel rond. Ik onthoud onder meer de bekerzege met Beerschot en 2x play-off 1 met Kortrijk. Het is jammer genoeg niet gelukt om met Beerschot weer in 1A te voetballen. Op een bepaald moment moet je afscheid nemen en dat moment is nu gekomen."

Link met Van Meir

Zo komt Messoudi dus in de derde amateurklasse terecht bij Lyra-Lierse. "Ik ken de club via Eric Van Meir en ben bevriend met meerdere spelers. Deze club hunkert naar promotie en daar wil ik graag bij helpen. Ik denk dat we een ploeg hebben die moet kunnen meestrijden voor de titel."

Aan stoppen met voetballen heeft hij alleszins nog niet gedacht. "Ik wou absoluut nog minstens een jaar voetballen en vooral het spelplezier terugvinden bij een club met een echte voetbalsfeer en een gezonde sportieve ambitie."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Lyra-Lierse \\ Beerschot
 
 
Reacties.