Bart Janssens als nieuwe T2 bij KV Mechelen: "Het was een kans die ik niet kon laten schieten"

11 september 2019 08:56

Gisteren stelde KV Mechelen de opvolger van Fred Vanderbiest voor. Bart Janssens maakt de overstap van ASV Geel en wordt de nieuwe rechterhand van Wouter Vrancken.

Dinsdagnamiddag maakte Janssens zijn opwachting als nieuwe T2 van KV Mechelen. Bij Gazet van Antwerpen reageerde Janssens na zijn eerste training: "Het is een bewogen dag geweest. Zeker omdat ik 's avonds nog afscheid ben gaan nemen van mijn groep in Geel. Ik kreeg erg veel positieve reacties van de mensen binnen de club dus dit voelt voor mij als de juiste stap."

Janssens vindt het een club die bij hem past: "KV Mechelen is een erg familiale, warme club. Ik ben sociaal, maar ook een harde werker. Ik kon deze kans echt niet zomaar laten schieten."

Zelfde parcours als Vrancken

Net zoals Wouter Vrancken begon Bart Janssens zijn carrière in vierde provinciale. "Eerst werkte ik bij Rode Duivels Zoutleeuw en daarna ben ik via KSK Tongeren (T2) en FC Landen (1e provinciale) bij STVV terecht gekomen. Ik kende Wouter al langer, maar we hadden nog nooit rechtstreeks samengewerkt. Ik ben blij dat we dat nu kunnen doen."

Arjen T'Sjoen

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga B \\ ASV Geel \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.