Michael Verschueren na de interlandbreak: "Alles evolueert in de goede richting"


Foto: © photonews 11 september 2019 12:34

Na de interlands tegen San Marino en Schotland kunnen we ons weer volledig richten op de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht ging die break in met een goed gevoel na de overwinning tegen Standard, nu speelt het thuis tegen Antwerp.

Michael Verschueren, sportief manager bij RSCA, vond dat die break niet op een slecht moment kwam: "Hoewel er veel internationals waren heeft de interlandperiode ons de nodige rust gebracht", vertelde hij bij Sporza. "Met enkele geblesseerde spelers zoals Vincent Kompany en Kemar Roofe was het gunstig om twee weken niet te voetballen."

Nu wacht Anderlecht wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge: "We moeten er staan in die wedstrijden. Tegen Antwerp moeten we proberen om een blok te vormen net zoals tegen Standard, daarna kijken we pas naar de wedstrijd tegen Club Brugge."

"Het evolueert in de goede richting"

Verschueren ziet dat het team vooruitgang boekt: "We spreken vaak over 'het project' en dat is op dit moment lopende. De inhaalbeweging is ingezet en als we willen echt één van de topmatchen winnen. Als dat lukt kunnen we stilaan opschuiven richting de top zes."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.