Davies komt nog eens terug op missen van extra spits en op ontbreken van Roofe

13 september 2019 17:54

Anderlecht zit nog steeds met ongeduld te wachten tot Kemar Roofe helemaal fit is. De Engelsman moet straks de aanval gaan leiden, maar het duurt lang... Maar mogelijk is hij tegen Club Brugge inzetbaar.

Er moet nu ook wel niet verwacht worden dat Roofe tegen Club Brugge meteen in de basis gaat staan, maar een plaatsje op de bank zit er wel in. "Hij is een belangrijke speler voor ons en we zijn voorzichtig met hem", klinkt het bij Simon Davies.

Bij de fans blijft de onvrede leven over het missen van een extra spits op het einde van de zomermercato. Mbaye Diagne zit nu in Brugge - "maar ik weet niet waar dat misliep" - en een witte merel werd er niet meer gevonden. "We gingen ook niet iemand laten tekenen om te tekenen", legde Davies uit.

"We hebben een project en een systeem en we gaan niet iemand aantrekken die daar niet in past. We wilden niks overhaasten. Als we nu nog iemand vinden, kunnen we daar rustig aan werken."

Intussen mag Thelin bewijzen dat een extra spits niet nodig is. De Zweed werkt hard, maar versiert zelf amper kansen. Tegen Antwerp zal hij moeten opboksen tegen Batubinsika en Seck, twee torens die het duel niet vrezen. Niet evident...

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.