KV Mechelen "slaat een bladzijde om" en herschikt de raad van bestuur

13 september 2019 17:28

Het dossier 'Propere Handen' heeft heel wat voeten in de aarde gehad bij KV Mechelen. Enkele bestuurders kregen een jarenlange schorsing en toen moest er snel naar oplossingen worden gegrepen. Nu de storm is gaan liggen heeft Malinwa wt wijzigingen doorgebracht in de dagelijkse leiding.

Na de wijzigingen in het directiecomité deze zomer ondergaat nu ook de raad van bestuur een facelift. Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx blijft de voorzitter van de RvB en is niet langer actief binnen de dagelijkse leiding van de club. Frank Lagast is de nieuwe algemeen directeur.

Mark Uytterhoeven en Eddy De Reys behouden hun plekje in de raad van bestuur, evenals Guy Van Herp. Jeugdvoorzitter Dirk Beullens werd benoemd als waarnemend lid. Het Supportersorgaan krijgt een extra zitje in de RvB en dat wordt ingenomen door Stefaan Leroux.

Penninckx reageerde kort op de bekendmaking van de wijzigingen. "Ik ben ervan overtuigd dat het directiecomité de visie en beleidsbeslissingen van de raad van bestuur met passie en nauwkeurigheid zal uitvoeren. Met deze stap verankeren we nog meer de jeugdwerking en supportersinspraak", aldus de hoofdaandeelhouder.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.