Roeselare komt met officieel statement i.v.m. forfaitnederlaag tegen Virton

13 september 2019 22:10

Roeselare moet gedwongen forfait geven voor de wedstrijd van zondag tegen Virton. Al hebben ze er bij Roeselare wel alles aan gedaan om de match alsnog te spelen, laten ze in een statement weten.

Op de clubwebsite van Roeselare is een officiële mededeling verspreid omtrent de wedstrijd tussen Roeselare en Virton. Blijkbaar zou Virton geen oren hebben gehad naar een eventuele latere datum voor deze wedstrijd. Het volledige statement leest u hier:

De wedstrijd tussen KSV Roeselare en R. Exc. Virton zal zondag niet plaatsvinden naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank op dinsdag 10 september.

We hebben aanvankelijk samen met de Pro League en de CEO van Virton, Alex Hayes, gezocht naar een nieuwe datum voor deze wedstrijd. R. Exc. Virton ging echter niet akkoord met de data die door ons werden voorgesteld. Desondanks waren we bereid om de wedstrijd op een aanvaardbare datum voor beide partijen af te werken.

Omdat er geen overeenkomst werd bereikt, wordt de wedstrijd van zondag beschouwd als verloren en dat in overeenstemming met de regels van de KBVB.

We willen graag ook van deze gelegenheid gebruik maken om nogmaals te stellen dat de club in een zeer goede en gezonde financiële situatie verkeert. Alhoewel deze fout heeft plaatsgevonden, werkt het nieuwe management en de eigenaars op volle snelheid om deze ongelukkige administratieve fout recht te zetten.

We danken al onze supporters voor hun steun tijdens deze moeilijke periode en hopen dat we hen de komende jaren veel succesvolle momenten kunnen schenken om deze emotionele week te compenseren.

1e klasse B \\ Virton \\ Roeselare
 
 
 
Reacties.