Eindelijk nog eens goed nieuws voor Manchester United: "Sterspeler gaat contract verlengen"

14 september 2019 15:39

Manchester United is met een valse noot aan het seizoen begonnen. De club haalde voorlopig maar 5 op 12. Toch zouden ze nu eindelijk nog eens goed nieuws krijgen, want David De Gea staat op het punt om zijn contract te verlengen.

Het gaat al enkele seizoenen niet goed met Manchester United. De club heeft een rijke geschiedenis, maar sinds het vertrek van Ferguson is het moeilijk om prijzen te pakken. De club moet sindsdien elk seizoen vechten voor een plaats in de Champions League. Dit seizoen speelt Manchester United in de Europa League.

Toch hebben ze één van hun sterspelers kunnen overtuigen om bij te tekenen. David De Gea zou volgens Duncan Castles een contract van vijf seizoenen tekenen. Hij zou zo de bestbetaalde speler van de club worden. 

Oblak

Als er toch nog iets zou tussenkomen, heeft Manchester United al een vervanger op het oog. Als de Spanjaard niet zou bijtekenen, zou de club Oblak willen weghalen bij Atlético Madrid. De Sloveen behoort al jaren tot één van de beste doelmannen ter wereld. 

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Leicester City
 
 
Reacties.