Boze Mazzu: "Met zo'n profiel van spits moet je anders spelen"


Foto: © photonews 14 september 2019 07:32

Zwaar op onweer, zo stond het gezicht van Felice Mazzu na de nederlaag op 'zijn' Charleroi. Als hij nu één match zeker niet had willen verliezen... Maar de boosheid was vooral gericht op zijn spelers.

Mazzu was helemaal niet tevreden met hoe Genk speelde. Er werd getraind op een bepaalde manier van spelen, maar die werd niet gerespecteerd. "We speelden met een bepaald profiel van spits, dan moet je daar ook naar handelen. Maar dat deden we niet en we creëerden amper kansen."

Met Onuachu stond er inderdaad een boom van een vent die een redelijk stukje kan koppen, dat bewees hij bij zijn goal. Het was echter één van de schaarse voorzetten die hij kreeg. "Ik was boos ja. Ook omdat we het na die penalty lieten hangen. Wat ik van die strafschop vond? Daar wil ik liever niet over praten", zei hij terwijl zijn gezicht boekdelen sprak.

Drie nederlagen op zeven, dat is geen bilan waar ze in Genk mee kunnen leven. En nu wacht de Champions League. "Deze nederlaag moet ons wakker schudden. Ik ga dat toch duidelijk maken."

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.