Mignolet hield Club recht in stadsderby: "Het ging zeker niet vanzelf"


Foto: © photonews 14 september 2019 23:04

Club Brugge kon rekenen op een sterke Simon Mignolet in de stadsderby tegen Cercle. De goalie bewees dat hij eigenlijk te goed is voor de Belgische competitie.

"We hebben verdiend gewonnen, maar het ging zeker niet vanzelf. Cercle heeft ook kansen gehad", aldus Mignolet na de wedstrijd. "Ik had wat meer werk dan de afgelopen weken. Gezien we deze week Champions League spelen is dat ook positief. Ik kon de ploeg helpen en de nul houden."

Ik had meer werk dan de voorbije weken, maar dat is positief voor woensdag -Simon Mignolet

Die nul hing even aan een zijden draadje. "Voor hetzelfde geld gaat die bal op de paal (van Panzo, nvdr.) nog binnen en eindig je toch met een zuur gevoel. Ik ben tevreden van mijn wedstrijd en voel me goed hier." Woensdag wacht er met Galatasaray een tegenstander van een ander niveau.

"We kunnen nu met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Galatasaray toeleven. Dit was een goeie generale repetitie voor die partij. In de tweede helft hebben we ook terug in die 3-5-2 gespeeld van vorig seizoen. We kunnen verschillende systemen aan en ook dat kan belangrijk zijn in de Champions League."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.