🎥 Dries Mertens blijft scoren met ogen dicht, viering wel erg opmerkelijk

14 september 2019 22:11

Dries Mertens en Napoli hebben hun eerste afspraak voor eigen publiek niet gemist. Sampdoria werd met 2-0 opzij gezet. Een glansrol was ook alweer weggelegd voor de Rode Duivel. Hij maakte de twee treffers en loodste de ploeg uit Napels zo naar de zege.

Zeker het eerste doelpunt mocht ook gezien worden. Mertens koos uitstekend positie aan de eerste paal en schoot de voorzet in één tijd in de korte hoek. Zo bracht hij Napoli al in het openingskwartier aan de leiding. Met een afgeweken schot legde Mertens in de tweede helft de eindstand vast.

Die tweede treffer dreigde wel nog afgekeurd te worden wegens voorafgaandelijk buitenspel. De VAR zette dat recht en gaf de scheidsrechter het signaal om het doelpunt goed te keuren. Toch was het vooral de eerste treffer die in Italië stof deed opwaaien.

Of meer bepaald de manier waarop dat doelpunt gevierd werd. Mertens stak de bal onder zijn shirt en gebaarde dan alsof hij een stuur in handen had. Waarna er in de Italiaanse media alvast stevig gespeculeerd was over een eventuele zwangerschap van zijn echtgenote Kat Kerkhofs. Mertens scoorde onlangs ook al voor België in de interland tegen San Marino.

Kevin Vanbuggenhout

Serie A \\ Sampdoria \\ Napoli
 
 
Reacties.