OHL-trainer Euvrard vol lof voor Union: "We zullen top moeten zijn om er iets te rapen"

14 september 2019 13:58

Na het gelijkspel van Westerlo in Lokeren van vrijdagavond, kan OH Leuven vandaag alleen aan de leiding komen. Daarvoor moet het wel Union kloppen in eigen huis. Niet evident, weet ook OHL-trainer Vincent Euvrard.

Op de clubwebsite blikt Euvrard vooruit naar de moeilijke verplaatsing naar Union. Hij is alvast op zijn hoede voor de sterke thuisreputatie van Union. "We voetballen tegen een sterk team. Vooral eigen volk toonde Union zich altijd zeer sterk. Het is een zeer goed team dat terecht in de top drie, ondanks de 1 op 6. We zullen een hoog niveau moeten halen", waarschuwt Euvrard.

OHL krijgt de laatste weken veel lof over hun prestaties, maar Euvrard houdt de voeten stevig op de grond. "We zijn nog maar vijf wedstrijden ver. Maar het is wel de verdienste van de spelers dat er zo'n zaken worden gezegd en geschreven. Voor de competitie tipte iedereen Beerschot en Lokeren als titelfavoriet. Dat wij dan na vijf speeldagen mee bovenaan staan is een leuke vaststelling, maar ook niet meer dan dat."

Dennis Rosiers

2e klasse \\ OH Leuven \\ Union SG
 
 
Reacties.