Anderlecht mist cruciale pionnen, Antwerp heeft veel opties maar wijzigt amper

15 september 2019 10:00

Zet Anderlecht zijn opmars voort of dient Antwerp ze in eigen huis een nieuwe klap toe? Anderlecht moet het nog steeds zonder zijn langverwachte spits doen en dus hoeven er niet veel wijzigingen verwacht te worden.

Geen Kompany, Roofe of Nasri. Die laatste is nog niet wedstrijdfit en moet eerst aan zijn conditie werken. Waarschijnlijk speelt hij maandag met de beloften. Wie wel terug is: Albert Sambi Lokonga. Na zijn invalbeurt tegen Standard mag de jonge middenvelder hopen op een basisplaats, want er zijn twijfels over Zulj na zijn neusoperatie.

De enige wijziging die we nog voorzien is die van Michel Vlap die in de plaats van Gerkens zal komen. Thelin staat dus nog steeds in de spits.

Weinig wijzigingen ondanks vele transfers

Bij Antwerp is het koffiedik kijken, want Laszlo Bölöni heeft ineens een hoop mogelijkheden. Steven Defour is waarschijnlijk nog niet klaar. Kevin Mirallas is dat wel en komt in aanmerking voor een basisplaats. Wesley Hoedt zal waarschijnlijk wel nog moeten vechten voor zijn plek. Dieumerci Mbokani wint uiteraard de concurrentiestrijd met Zinho Gano.

De thuisploeg is favoriet en kan 2 keer je inzet opleveren, voor Antwerp wordt dat toch al 3,6 keer de inzet! 

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.