Vanden Borre is op Neerpede: terugkeer zit in de pijplijn


Foto: © photonews 16 september 2019 14:59

We kregen deze voormiddag al een berichtje: Anthony Vanden Borre is gespot op Neerpede. En jawel, de voormalige rechtsachter van de Brusselaars loopt rond op het oefencentrum.

Update: Anderlecht heeft ondertussen op Twitter laten weten dat Anthony Vanden Borre voor enkele maanden zal meetrainen met de U21.

Vanden Borre reageerde op de clubwebsite ook al kort op zijn terugkeer: "Thuiskomen in een vertrouwde omgeving zal me goed doen. Ik ben de club enorm dankbaar dat ik de mogelijkheden krijg om me opnieuw voetballer te voelen. Het enige wat ik nu kan doen is werken, hard werken om op mijn 32ste nog kansen af te dwingen als profvoetballer. Ik verwacht niets, maar ik hoop dat ik mijn club iets kan teruggeven, alleen al bijvoorbeeld door mijn voetbalervaringen op training te delen met de jongens van de U21."

Waarom is nog niet duidelijk, maar Michael Verschueren liet een poosje geleden blijken dat hij niet onwelkom zou zijn, maar wel voor de beloftenkern. Het jeugdproduct heeft een woelige carrière gekend, maar is nog steeds een goede vriend van Vincent Kompany.

Kompany zou ook de één van de weinigen zijn die Vanden Borre onder controle kan houden, aangezien hij één van de enigen is die hij echt vertrouwt. Daarom ook zou het niet onlogisch zijn dat hij terug aansluit bij de club. Al is het wel nog even afwachten... Vanden Borre heeft al bijna twee jaar geen competitiematch meer gespeeld. Kompany heeft intussen al heel wat van zijn jeugdvrienden bij de club gehaald.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.