Er is meer dan Genk alleen: wat staat er op het spel in de Champions League op dinsdag?


Foto: © photonews 17 september 2019 13:00

KRC Genk opent zijn CL-campagne in en tegen Salzburg. Maar: er zijn nog heel wat andere topduels op dinsdag. Likkebaarden!

Groep E

In de groep van KRC Genk is er ook de topper tussen Napoli en Liverpool. Dries Mertens en co willen de campagne goed beginnen in eigen huis tegen de CL-winnaar.

Met oog op de groepswinst meteen een belangrijk duel, want Salzburg en Genk lijken misschien een maatje te klein voor beiden.

Groep F

Nog meer likkebaarden in groep F, met Borussia Dortmund tegen Barcelona. Ook dat wordt voor beide ploegen een belangrijk duel.

Internazionale mag met Romelu Lukaku alvast geen flater slaan tegen Slavia Praag. Voor Big Rom meteen de kans om te scoren op het kampioenenbal.

Groep G

De meest open poule van allemaal misschien wel, want alle teams lijken kans te maken op de volgende ronde. Een goede start is dan ook onontbeerlijk voor alle vier de ploegen.

Lyon opent tegen Zenit, Benfica tegen Leipzig. Of Svilar zijn kans zal krijgen bij de Portugezen? Dat is nog maar de vraag.

Groep H

Chelsea moet zijn post-Hazardjaar beginnen in de Champions League tegen Valencia, terwijl Ajax het opneemt tegen Lille.

De Amsterdammers waren vorig seizoen dé verrassing der verrassingen in de Champions League, rest de vraag of ze dat nog eens kunnen herhalen.

Waag je kans via onze betting partner BetFIRST en pak meteen enkele erg mooie prijzen via een van de wedstrijden van vandaag:

Champions League \\ Liverpool FC \\ Borussia Dortmund \\ Barcelona \\ Napoli
 
 
 
Reacties.