Bayern München haalt uit tegen FC Köln, revelatie Freiburg laat punten liggen

21 september 2019 17:58

Deze middag stonden er enkele wedstrijden in de Bundesliga op het programma. Bayern München won vlot met 4-0 van FC Köln en ook Leverkusen kon haar wedstrijd winnen. Freiburg liet dan weer punten liggen.

Bayern München kende geen problemen met FC Köln. Na drie minuten kon Lewandowski de score openen en het was meteen ook de ruststand. Net na de rust maakte hij zijn tweede. Ook Coutinho en Perisic scoorden nog, waardoor de match eindigde op 4-0.

Ook Freiburg draait mee aan de top, maar deze middag hebben ze punten laten liggen. De club speelde 1-1 gelijk tegen Augsburg. Höler opende de score voor Freiburg, maar Niederlechner maakte nog voor de rust gelijk.

Leverkusen en Herta BSC

Leverkusen had voor de rust haar schaapjes al op het droge. Het won met 2-0 van Union Berlin dankzij doelpunten van Volland en Alario. Herta BSC won dan weer met 2-1 van Paderborn. Bayern München is voorlopig de leider, maar RB Leipzig en Dortmund kunnen er dit weekend nog over gaan.