Sporting Lokeren haalt met Habibou een ervaren spits binnen, maar kan hij het doelpuntenprobleem oplossen?

24 september 2019 14:57

Habib Habibou is terug in België. De spits tekende gisteren een contract bij Sporting Lokeren. Voorzitter De Vries gaf aan dat er geen spelers meer gingen bijkomen, maar De Boeck heeft hem dan toch kunnen overtuigen.

Habibou was een tranfervrije speler. Zijn contract bij Maccabi Petah Tikva liep deze zomer namelijk af. In het verleden speelde hij al in België bij Charleroi, AA Gent en Zulte Waregem en toen was hij in totaal goed voor 57 doelpunten. 

De spits is zijn vorm al een tijdje kwijt, maar hij hoopt het nu terug te vinden bij Lokeren. Habibou is nog maar 32 jaar oud en als hij de oude Habibou kan worden, zou Lokeren nog veel plezier aan hem kunnen beleven.

Hajric

Het draait bij Lokeren al een paar jaar niet goed voorin. Ook dit jaar lukt het niet om vlot te scoren. Hajric deed het goed in de voorbereiding, maar nu heeft hij een gebrek aan vertrouwen. Said, de andere spits, heeft dan weer een conditioneel probleem. Bij Lokeren hopen ze nu dat Habibou het doelpuntenprobleem kan komen oplossen. 

Nils Wens

Beker van België \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.