'Europese topclubs volgen man in vorm bij Club Brugge op de voet'

24 september 2019 09:15

Een van de mannen in vorm bij Club Brugge is Krépin Diatta. Dat onderstreepte hij nog maar eens met zijn goal tegen Anderlecht. Het levert hem ook interesse op van buitenlandse clubs.

En dat zijn niet de eerste de beste clubs. Volgens Het Laatste Nieuws houden Ajax en PSG de situatie van Diatta nauwlettend in de gaten. Als de Senegalese winger zijn huidige vorm blijft aanhouden zou hij in een van de volgende mercato's voor een miljoenenbedrag kunnen vertrekken. Zeker omdat hij nog tot 2024 vastligt bij blauw-zwart.

De Senegalees werd in het begin van het seizoen wat gespaard omdat hij met zijn land ver was gevorderd in de Africa Cup of Nations. In zijn eerste optreden in de Pro League gaf hij meteen een assist en in de laatste twee matchen, tegen Cercle en Anderlecht, was hij telkens goed voor een goal.

De Champions League is het ideale uitstalraam voor Club Brugge en de speler. Op 22 oktober ontvangt Club PSG in het 'Kampioenenbal'. Een uitgelezen mogelijkheid voor Diatta om de interesse van de club uit Parijs nog wat aan te wakkeren.

Hannes Van Gael

Club Brugge
 
 
Reacties.