Habibou tijdens zijn voorstelling bij Lokeren: "Ik kon elders enorm veel geld verdienen"


Foto: © photonews 26 september 2019 09:06

Habib Habibou is na Charleroi, Tubize, Zulte Waregem en KAA Gent bij Lokeren aan zijn vijfde club toe in het Belgische voetbal. Hij liet tijdens zijn voorstelling verstaan dat hij nog erg gemotiveerd is.

"Ik bedank Lokeren voor de kans die ze me geven", citeerde Het Laatste Nieuws Habibou tijdens zijn officiële voorstelling als speler van Sporting Lokeren. "Ze hebben een gerenommeerde coach en een ambitieuze voorzitter en bovendien deden ze een inspanning om me in te lijven."

De 32-jarige aanvaller had immers op een ander meer geld kunnen verdienen. "Bij andere teams viel er enorm veel geld te verdienen, maar Lokeren heeft me overtuigd", ging Habibou verder. "Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Hij lag tot 1 juli onder contract bij Maccabi Petach Tikva, maar wedstrijden speelde hij dit kalenderjaar nog niet. "Ik ben het voetballen nog niet verleerd en ik werk al maanden met Lieven Maesschalck. Overal heb ik mijn goals gescoord", besloot de sterke spits die met rugnummer 10 zal aantreden. 

Beker van België \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.