Vancamp uitgerekend tegen zijn ploegmaats van het veld gestuurd: "Ik kan het zelfs geen jeugdzonde meer noemen"


Foto: © photonews 26 september 2019 15:34

De pechvogel van de avond? Zonder twijfel Jorn Vancamp. Scheidsrechter Laforge stuurde hem met twee gele kaarten richting kleedkamer. Uitgerekend tegen zijn ex-club.

Vancamp was er na de match nog niet goed van. "Ik heb me geëxcuseerd in de kleedkamer. Ik geloof echt dat we met elf hadden kunnen doorgaan. Maar ja, die eerste gele kaart was er echt geen. Ik kreeg de bal tegen de borst en niet tegen de arm."

"Maar ja, die tweede... Ik ga te enthousiast in. Sardella verkoopt het ook goed, maar ik mag dat niet doen.  Ik kan het zelfs geen jeugdzonde meer noemen, want ik heb toch al redelijk wat ervaring. Ik had beter moeten weten", sloeg hij mea culpa. 

"In ieder geval hebben we laten zien dat we eerste klasse waardig zouden zijn. Voor mij was het wel speciaal ja om tegen Lokonga, Saelemaekers, Verschaeren... te staan. Ik heb daar toch nog mee gespeeld. Of ik iets gezegd heb? Ja, toen Saelemaekers aan mijn truitje ging hangen... Ik zei dat hij moest wachten tot na de match om te wisselen", knipoogde hij nog.

Beker van België \\ Anderlecht \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.