Voormalig toptalent en Standard-flop trok naar Eredivisie en blijft razend ambitieus: "Hier doorgroeien naar waar ik hoor te zijn: de Europese top"


Foto: © photonews 27 september 2019 13:10

Bij Standard arriveerde er met de komst van Boljevic, Amallah, Limbombe en Avenatti heel wat offensief geweld op Sclessin. Het kind van de rekening werd Halilovic. De huurovereenkomst van de Kroaat werd dan ook ontbonden.

Ondanks dat de kwieke aanvallende middenvelder vlagen van zijn klasse liet zien vorig seizoen, paste hij dit seizoen niet meer in de plannen van Michel Preud'homme. Het voormalige toptalent van Barcelona koos eieren voor zijn geld en trok op het einde van de mercato naar Heerenveen. 

Nochtans kon Halilovic ook opteren voor meer lucratievere aanbiedingen: "Ik kon ook naar Italië, Frankrijk en Rusland", vertelt de middenvelder aan het Nederlandse Voetbal International.

Europese top

"Daar kon ik vijf keer zoveel verdienen als nu bij Heerenveen, maar ik ben geen persoon die zijn loonstrookje ophaalt en van het leven gaat genieten. Ik wil dit jaar laten zien dat ik een van de beste spelers van de Eredivisie ben en daarna kan doorgroeien naar waar ik verdien te zijn, waar ik hóór te zijn: de Europese top."

Beker van België \\ Standard \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.