Bekerheld Thelin slaat mea culpa: "Ik weet dat ik dat moet veranderen"

27 september 2019 11:33

Anderlecht kroop woensdag door het kleinste sleutelgat in de zestiende finales van de Beker in Beerschot. Redder van dienst was Isaac Kiese Thelin. De Zweed is desondanks niet de geprefereerde optie in de spits van Kompany.

Nochtans is Thelin momenteel één van de weinige spelers in de kern met een die het profiel van een echte nummer negen bekleedt. Tegen Standard kwam de aanvaller nog aan de aftrap en deed hij het niet onaardig, toch verhuisde de 27-jarige Zweed daarna weer de bank. 

"Ik had toen nochtans de indruk dat ik een goede match speelde en we wonnen toen. Maar dat is soms voetbal... Ik ben te braaf en ik weet dat ik moet veranderen. Maar het is zeker dat ik de keuze voor de trainer weer moeilijker gemaakt heb.", zegt hij in La Capitale

Speciale match

Het wordt dus afwachten of Thelin zaterdag in de cruciale wedstrijd tegen Waasland-Beveren, zijn ex-club nota bene, aan de aftrap zal verschijnen. "Natuurlijk zal dat een speciale match worden. Ik heb daar mooie momenten beleefd. Het belangrijkste is echter dat we tonen dat de zege tegen Beerschot een déclic geweest is voor deze ploeg."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.