Aboubakar Keita: "We gaan winnen tegen Beerschot"

28 september 2019 12:08

OHL kan zijn goede vorm vanavond extra in de verf zetten op het Kiel. Beerschot verloor in de competitie nog geen enkel punt in eigen huis. OHL is erop gebrand om met de drie punten terug naar Leuven te trekken.

Op de clubwebsite geeft de Ivoriaanse defensieve middenvelder Aboubakar Keita zijn kijk op de wedstijd van zaterdag. "We gaan winnen. Enkel de drie punten mogen ons interesseren, al zal het een duel op het scherpst van de snee worden. Beerschot moet dan ook winnen om in de race te blijven voor de eerste periodetitel."

Aboubakar Keita is intussen een half jaar in Leuven en heeft zich goed geïntegreerd. "Ik had het geluk dat Boubacar Copa hier was, hij is als een grote broer. Hij heeft me hier goed opgevangen."

Keita is voor de verdediging uitgegroeid tot een vaste waarde in het team van Euvrard, maar hij moet toch nog rustiger worden op het veld. "Ik pakte inderdaad al zeven gele kaarten in elf wedstrijden, maar het zijn nooit domme kaarten. Ik doe het altijd om mijn team te helpen of doelgevaar te voorkomen", verdedigt de Ivoriaan zich.

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.