Gent-huurling geeft visitekaartje af bij Sporting Lokeren: "Ik voel me hier heel goed"

28 september 2019 13:43

Lokeren speelde voorbije week sterk op het veld van Antwerp. De bezoekers konden verlengingen afdwingen, maar in dat extra half uur kwamen ze net tekort. Morgen spelen ze op het veld van Lommel.

Wie tegen Antwerp in het begin van de wedstrijd indruk maakte, was Giorgi Beridze. De Georgische flankaanvaller scoorde al na tien seconden. Hij werd op "Deadline Day" nog gehaald bij AA Gent. Het gaat om een uitleenbeurt, maar Lokeren heeft wel een aankoopoptie.

Hij liet de voorbije wedstrijden al zien dat hij snelle voetjes heeft, maar tegen Antwerp scoorde hij dus voor de eerste keer. "Ik speel graag op de linkerflank. Dan kan ik naar binnen snijden en scoren", aldus Beridze in Het Nieuwsblad

De flankaanvaller voelt zich goed bij Lokeren. "Het is een club met een mooie geschiedenis. Ik krijg hier ook de kans om mezelf te ontwikkelen. Ik voel me hier heel goed en het gaat de laatste weken ook beter. We blijven hard werken."

Nationale ploeg

Beridze hoopt dat hij op deze manier ook terug in beeld komt bij de nationale ploeg van Georgië. "Ik moet wel elke week presteren en doelpunten maken. Dan maak ik misschien kans."

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.