"Eind goed, al goed": Buffalo's reageren na weergaloze 27 op 27 in eigen huis dit seizoen

29 september 2019 17:26

De Gentse supporters moesten lange tijd hun adem wat inhouden, maar uiteindelijk konden ze wel hun negende opeenvolgende thuiszege dit seizoen vieren. Zij maken toch ook wel het verschil

"Ze hebben zowel thuis als op verplaatsing dezelfde problemen, maar thuis maken ze dat goed omdat de fans erachter gaan zitten en ze zo toch nog dat doelpuntje meepikken", gaf Hein Vanhaezebrouck vorige week al mee in Sports Late Night.

Eind goed, al goed?

En voorwaar: ondanks een mindere eerste helft trokken ze bij de Buffalo's de overwinning toch opnieuw over de streep. "Eind goed, al goed zeker?", kon er wel een lachje af bij Vadis Odjidja. "We wonnen en dat is het belangrijkste. Dat we elke match scoren? Dat is goed voor het vertrouwen", aldus de assistgever van dienst.

"Na de rust speelden we wél het spel dat ik wilde zien", pikte ook Jess Thorup in. "Dat was goed en daar was ik ook tevreden mee." Een gevoel dat ook leefde bij onder meer Elisha Owusu: "De eerste helft was minder, maar na de pauze vonden we wél de ruimte. We zijn wakker geschud tijdens de rust. Waaraan het lag? Misschien dat de vele matchen toch een beetje beginnen te wegen."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.