Assist en twee goals, maar Hagi blijft bijzonder teleurgesteld achter na Limburgse derby

29 september 2019 13:49

Wat voor Ianis Hagi een prachtige avond had moeten worden, eindigde op een sisser. De Genkse middenvelder was dan ook bijzonder teleurgesteld nadat de partij op Stayen vervroegd werd afgefloten.

Hagi zorgde voor een assist en scoorde twee keer vanop de stip. Drie punten op zak met dank aan Hagi, denk je dan. Maar dat draaide zaterdag helemaal anders uit op Stayen. STVV keerde terug tot 3-3 en de ref beëindigde de wedstrijd voortijdig omwille van heibel in het vak met Genk-supporters.

"Het is heel ontgoochelend om het stadion met niets te verlaten. We speelden een heel goed eerste uur, het plan van de coach werkte en we hadden positieve energie. Maar dan legde de ref de wedstrijd stil."

"Dat kwartier in de kleedkamer haalde ons uit ons momentum. Het is jammer dat dit gebeurt. De match moet 90 minuten duren, het is moeilijk om hier woorden voor te vinden."

"Ik kan niet blij zijn met mijn goals want we gaan met niets naar huis. Zulke zaken zouden niet mogen gebeuren in het voetbal", besluit hij.

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ STVV
 
 
Reacties.