STVV-coach Brys wuift Genkse klaagzang weg: "Ik ben supertrots"

29 september 2019 09:10

Marc Brys vindt niet dat ongeregeldheden met de supporters een grote impact hebben gehad op het wedstrijdverloop in de Limburgse derby. De coach is gewoonweg 'supertrots' op zijn spelers.

"Het is niet de eerste keer dat een wedstrijd werd stilgelegd. Laat ons kijken naar de feiten: wij staan 0-3 achter en er is nog een halfuur te spelen. Waarom kan je op 30 minuten geen 3 doelpunten maken? Wij moeten bezig zijn met de feiten en niet met excuses te zoeken."

"Wij zijn gediend doordat we onmiddellijk bij de hervatting scoren op die corner. Dat laatste halfuur was een nieuw begin voor ons. 9 op de 10 teams zouden het opgeven bij een 0-3 achterstand, maar wij hebben niet opgegeven en dat verdient veel respect", vindt de coach.

9 op 10 teams zouden het opgeven

"Genk had moeten blijven voetballen in plaats van snel Samatta te zoeken. Ondanks de tijdsdruk zijn wij wel goed blijven voetballen dat laatste halfuur, maar wij hebben het eerste uur ook wel slecht gespeeld."

"Ik ben supertrots voor de manier waarop de spelers nog de 3-3 gemaakt hebben. Onze intentie was om in het slot nog voor die 4-3 te gaan."

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ STVV
 
 
Reacties.