Poll: Als Anderlecht geen play-off 1 haalt, wie gaat dan met het zesde ticket aan de haal?

30 september 2019 17:56

Terwijl de clubs die vorig jaar deelnamen aan play-off 1 opnieuw deel uitmaken van de top 6, begint het er steeds meer naar uit te zien dat Anderlecht straks in play-off 2 zal voetballen. Maar wie zal, als het zo ver komt, de plaats van RSCA innemen in de elitegroep?

Club Brugge, Standard, Antwerp, KAA Gent en Racing Genk staan momenteel in de top 6 en er zijn weinig tekens dat dat na 30 speeldagen niet meer zo zal zijn. Anderlecht, vorig jaar ook in play-off 1, zal nog alle zeilen moeten bijzetten om het dit seizoen opnieuw zo ver te schoppen.

Het resterende plaatsje bij de eerste zes is dus bijzonder duur en momenteel kan Moeskroen de beste papieren voorleggen. KV Mechelen borduurde verder op het enthousiasme van vorig seizoen en bij Zulte Waregem is het grote verschil met vorig jaar dat er nu wel een organisatie staat.

Charleroi wist het vertrek van Osimhen goed op te vangen en bij STVV kussen ze beide handjes dat Boli nog op Stayen rond loopt. Oostende kocht goed en gericht in en Kortrijk moet zich herpakken na enkele teleurstellende resultaten.

Er spelen natuurlijk veel meer factoren mee dan deze die net werden opgesomd, maar toch hopen deze teams, het ene al minder stiekem dan het andere, om bij de eerste zes te eindigen.

Wie haalt het volgens u? Laat het ons weten in onderstaande poll.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.