Een pijnlijke vernedering voor Coucke? "Kompany beslist zelf wanneer hij de voorzitter eruit speelt"

30 september 2019 20:30

RSC Anderlecht bleef gisteren steken op een scoreloos gelijkspel tegen Waasland-Beveren. De vraag is ondertussen hoelang Marc Coucke dit nog kan aanzien. We denken meteen aan de woorden van Marc Degryse...

Marc Coucke is een succesvol zakenman, liet een wielerploeg dansen op zijn ritme en liet KV Oostende herrijzen in onze Jupiler Pro League. We willen maar zeggen: de huidige malaise bij RSC Anderlecht kan voor een spreekwoordelijke doorgehakte knoop gaan zorgen.

Vincent Kompany moest vandaag alvast tekst en uitleg geven over de povere 6 op 27. De speler-manager ontslaan zal niet gebeuren, maar...

“Ik denk dat we het laatste van Coucke dit seizoen nog niet gezien of gehoord hebben”, liet Marc Degryse een tiental dagen geleden al optekenen in Het Laatste Nieuws.

Degryse doelt daarmee op het zitje van de voorzitter zelf. “Ik schrik van niets meer in het voetbal. Wat als Coucke zelf van mening is dat het op deze manier niet meer lukt?”

Ik denk dat we het laatste van Marc Coucke dit seizoen nog niet gezien of gehoord hebben - Marc Degryse

De voormalige sterkhouder van paars-wit heeft het niet alleen over de resultaten. “Coucke gaat Kompany niet ontslaan. Frank Arnesen zei zelf dat Kompany zelf beslist wanneer hij voorzitter wordt van Anderlecht.”

Vernedering

“Ongelooflijk dat zoiets uit de mond van een hooggeplaatste pion bij Anderlecht komt”, besluit Degryse. “Het is een pijnlijke vernedering voor Coucke. Kompany die bepaalt hij hem eruit speelt...”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.