Van der Bruggen en Vanderhaeghe reageren na teleurstellende 1 op 15: "Het gaat zich keren"

30 september 2019 12:06

1 op 15. Dat is het ronduit teleurstellende bilan van KV Kortrijk de voorbije vijf wedstrijden in de Jupiler Pro League. Stilaan wordt het meer naar beneden kijken dan naar boven kijken, al maakt kapitein Hannes Van Der Bruggen zich (nog) geen zorgen.

"De organisatie stond opnieuw goed, zeker in de eerste helft. Echt uitgespeelde kansen hebben we niet weggegeven, al maakten we zelf ook te weinig klaar", aldus Hannes Van Der Bruggen over de nederlaag op bezoek bij KAA Gent.

"We geven de match op een stomme manier weg via een corner. 1 op 15 is niet goed, maar ik ben nog niet negatief. We moeten gewoon eens twee helften hetzelfde consistente spel laten zien, we zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Maar dit gaat zich keren, daar ben ik zeker van."

Sleutelmomenten

"Op de sleutelmomenten moeten we gewoon wat aandachtiger worden. We zijn op de goede weg om resultaten te behalen, daar blijf ik van overtuigd."

Ook Yves Vanderhaeghe geeft het nog niet op: "Die 1 op 15 is inderdaad weinig, maar vaak speelden we in die wedstrijden wel goed. Enkel tegen Moeskroen kwamen we er niet aan te pas, we verdienden zeker al meer punten de voorbije weken."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.