Gentse sensatie maakt jacht op Gouden Stier, maar: "Ik zit niet met een aantal doelpunten in mijn hoofd"

01 oktober 2019 20:45

Bij KAA Gent loopt de machine gesmeerd. Vooral de ruit op het Gentse middenveld wordt, volkomen terecht, geprezen. Eén man steekt er wel bovenuit bij de Buffalo's: Jonathan David.

De jonge Canadees scoort en laat scoren. Momenteel staan er al zes rozen achter zijn naam, maar als hij deze vorm kan doortrekken doet hij sowieso een gooi naar de Gouden Stier: "Ik tel ze niet, of ik zit alleszins niet met een getal in mijn hoofd", zegt hij in Het Laatste Nieuws

"Hoe meer doelpunten ik maak, hoe beter, maar ik pin me er niet op vast. Als je alleen maar met scoren in je hoofd zit, lukt het toch niet. Ik weet dat mijn goals het team helpen en dat is uiteindelijk waar het om draait."

Pittig programma

En die hulp zal ongetwijfeld van pas komen in de komende weken, waar Oleksandria en Club Brugge op het programma staan: "In Oekraïne mogen we vooral niet verliezen, het is de ex-club van Roman Yaremchuk, dus krijgen we wel wat informatie van hem door.

"In Brugge weten we intussen wat ons te wachten staat. Het klopt dat zij een voordeel hebben omdat ze dinsdag al in actie komen, maar veel kunnen we daar niet aan doen."

Johan Walckiers

Europa League \\ KAA Gent \\ Oleksandria
 
 
Reacties.