Trebel weer van de partij tegen Charleroi? 'Fransman staat er niet voor te springen'

02 oktober 2019 08:32

Adrien Trebel werd maandenlang aan de kant geschoven bij Anderlecht, opgevist voor het duel tegen Club Brugge en daarna werd de Fransman opnieuw gepasseerd. Tegen Charleroi wil men nu toch weer een beroep doen op Trebel.

Het lijkt erop dat Adrien Trebel wordt klaargestoomd voor het duel tegen Charleroi op vrijdagavond. Hij speelde immers een uur mee in een vriendschappelijke pot tegen Roeselare. Volgens Het Nieuwsblad ziet de Fransman het niet volledig zitten om zich zomaar te schikken naar de grillen van de paars-witte technische staf.

Zeker niet na de 'cinema' van de voorbije weken, waarin hij eerst overbodig was, bij gebrek aan middenvelders werd opgevist om dan een week later terug in de tribune te zitten. De middenvelder mocht weg deze zomer, maar geen enkele club wou zijn riante salaris ophoesten. Ook niemand in het Midden-Oosten, waar de transfermarkt nu ook is gesloten.

Ondertussen is het bijna vrijdag en moeten er knopen worden doorgehakt bij Anderlecht en Trebel. Zal het bij die ene officiële partij in vier maanden blijven?

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.