Uw mening is duidelijk: deze club gaat samen met Antwerp, Standard, Club, Genk en Gent play-off 1 halen

02 oktober 2019 17:10

RSC Anderlecht begon het seizoen met een ongezien zwakke 6 op 27, maar volgens sommige analisten is play-off 1 zeker nog haalbaar voor paars-wit. Maar wie is de favoriet om naar play-off 1 te gaan?

Club Brugge, Standard, Antwerp, KAA Gent en Racing Genk leken ons ook dit seizoen opnieuw zekerheden om play-off 1 te gaan halen, al mangelt het de voorbije weken ook wel wat bij de Limburgers.

De vraag is echter: wie pakt het zesde ticket? Want Anderlecht doet het momenteel veel minder en telt al acht punten achterstand op KV Mechelen bijvoorbeeld. 

Wij polsten even bij jullie wie volgens jullie het meeste kans maakt om play-off 1 te gaan halen en jullie kozen voor Zulte Waregem, dat een erg uitgebalanceerd team op de mat wist te brengen en na de 0 op 6 van de eerste twee speeldagen ongeslagen is.

KV Mechelen en - toch nog - Anderlecht vervolledigden het podium van de kandidaten op de top-6 in onze poll. Al gelooft maar een op tien onder jullie echt in de kansen van paars-wit. 

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.