"Tijd voor afleiding" na moeilijke start bij Real voor Courtois en Hazard: "Als ik twee spelers ken die daarmee om kunnen ..."

04 oktober 2019 16:42

De verwachtingen bij Real Madrid voor hun Rode Duivels liggen bijzonder hoog en tot dusver hebben Eden Hazard en Thibaut Courtois die nog niet kunnen inlossen. Integendeel, ze krijgen meer kritiek dan wat anders. Bij de Rode Duivels kunnen ze straks even op hun positieven komen.

Zo beschouwt de bondscoach de interlandbreak ook voor Thibaut Courtois en Eden Hazard: "als een moment van afleiding". "Als we ons kunnen kwalificeren wordt dit een positieve afleiding voor hen. Ze zullen versterkt en met frisse moed terugkeren naar wat er hen te wachten staat bij hun clubs."

Want de kritiek op hen klinkt steeds luider. Er wordt in de Spaanse media met cijfers getoverd om Courtois onderuit te halen en over Hazard is er ook nog weinig positiefs uit de drukpersen gevloeid.

"Bij hun clubs worden ze tot het uiterste getest. Ze spelen bij een van de beste clubs van de wereld en dan ga je af en toe door een moeilijke periode. Maar ik maak me geen zorgen, want als ik twee spelers ken die met zulke uitdagingen om kunnen, dan zijn het Eden en Thibaut wel. Daarom hebben ze ook zo’n carrières uitgebouwd", was de uitleg van de bondscoach.

Redactie

Primera Division \\ Real Madrid \\ België \\ Granada
 
 
Reacties.