Verschaeren: "Ik heb de ploeg de laatste tijd te weinig bijgebracht"


Foto: © photonews 05 oktober 2019 14:25

Yari Verschaeren heeft, net als heel Anderlecht, een enorm moeilijke seizoensstart achter de rug. Vrijdag liet hij vooral in de eerste helft nog eens zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. De jonge Rode Duivel was na afloop dan ook opgelucht.

Vooral in de eerste helft liet Yari Verschaeren mooie dingen zien, met als exponent zijn knappe doelpunt. "Ik voelde me bevrijd en ik denk dat we vandaag de Verschaeren van vorig seizoen hebben gezien in de eerste helft. Dat doet me deugd, want ik heb de ploeg nog niet veel kunnen bijbrengen de voorbije weken", blijft Verschaeren nuchter.

Voor Franky

In de tweede helft kwam Charleroi meer opzetten, maar Verschaeren en co legden een enorme wilskracht aan de dag. "Het was de tweede helft veel moeilijker voor ons, dat klopt. We moesten alles geven om een resultaat over de streep te trekken. Maar de eerste helft speelden we echt goed en konden we bovendien veel kansen creëren.

En natuurlijk rijst dan de vraag of Franky Vercauteren al een aandeel had in deze overwinning. "Hij heeft nog niet echt met ons gesproken, maar iedereen wilde hem wel iets tonen, denk ik. We zijn blij dat hij hier is, we zullen veel kunnen opsteken van hem", besluit Verschaeren.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
 
Reacties.