Wat een vreemde week voor Feyenoord: Na de overwinning tegen Porto gaat het onderuit tegen Fortuna

06 oktober 2019 16:28

In de competitie blijft het bijzonder moeizaam gaan voor Feyenoord Rotterdam. Na een knappe overwinning in de Europa League tegen FC Porto ging het nu onderuit tegen Fortuna Sittard.

Na nauwelijks twee minuten klom degradatiekandidaat Fortuna Sittard al op voorsprong. Amadou Ciss trapte het openingsdoelpunt voorbij Kenneth Vermeer. Feyenoord maakte nog wel gelijk via Ridgeciano Haps, maar zag nadien de enthousiaste thuisploeg uitlopen. Opnieuw Ciss en Harries brachten de ruststand op 3-1.

Een minuut na de rust was het met de 4-1 van Sambou helemaal boeken toe. Het doelpunt van Steven Berghuis bracht geen zoden meer aan de duik. Feyenoord moet nu al tien punten achtervolgen op Ajax na nauwelijks 9 speeldagen.