Ontdekking uit 1B brandt van ambitie: "Naar 1A gaan" en "In grote ploeg in België, Duitsland of Engeland spelen"


Foto: © photonews 06 oktober 2019 12:34

Drie wedstrijden op rij staat hij nu al in de basis. Als we mogen voortgaan op wat hij tot dusver laten zien heeft, zal Lommel nog veel plezier beleven aan Abdulie Sanyang. Bij de Limburgers is Sanyang met enorm veel ambitie aan zijn avontuur in Europa begonnen.

Zijn aandeel in de overwinning tegen Roeselare was alvast groot. Sanyang rekent erop dat de trein nu vertrokken is. "Ik denk wel dat we nu gaan blijven winnen. Ik wil naar de eerste klasse, naar 1A, gaan." Velen in Lommel zullen toch eerder mikken op het behoud. "Ik kijk altijd naar boven. Ik hoop om op te gaan en wil het team daarbij helpen."

Superstars Academy

Zijn intenties zijn klaar en helder: op Europese bodem de grote doorbraak bewerkstelligen. "Ik heb steeds in Gambia gespeeld bij de Superstars Academy. Dit is mijn eerste keer in Europa. Ik wil hier echt mijn carrière lanceren en doorgroeien naar het hoogste niveau." 

Sanyang voelt zich alvast goed in ons land. Daarnaast zijn er nog enkele competities uit andere landen waar hij zichzelf ooit wel ziet voetballen. "Ik hoop om bij een grote ploeg in België, Duitsland of Engeland te kunnen spelen. Ik ga er hard voor werken."

1e klasse B \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.