Vincent Euvrard zag een goede wedstrijd van zijn ploeg: "Voetbal is soms een raar spelletje"


Foto: © photonews 06 oktober 2019 09:19

OHL kreeg gisteren een kans om uit te lopen op Westerlo en Union, maar ze hebben de kans laten liggen. Ze hebben thuis met 2-3 verloren van Sporting Lokeren. Volgens Euvrard was het nochtans de beste wedstrijd van het seizoen van OHL.

Euvrard zag heel wat verschillen in vergelijking met vorige wedstrijd tegen Beerschot. "Voetbal is soms een raar spelletje. Vorig weekend kregen we te veel en vandaag krijgen we te weinig", zei Euvrard gisteren na de wedstrijd op de persconferentie.

Euvrard zag veel intensiteit van beide ploegen. "De eerste vijftien minuten begonnen we niet goed. We speelden in een 4-4-2, maar Beridze en Koike kwamen altijd goed naar binnen, waardoor we moesten schuiven. Daarna ging het beter en we speelden zelfs onze beste wedstrijd van het seizoen."

Koike

Euvrard zag ook een goede tweede helft van zijn spelers. "We hebben veel kansen gecreërd, maar aan de overkant gaat de bal van Koike wel binnen en dan zag je dat we onze beste krachten verspeeld hadden. Uiteindelijk is er nog een ultieme redding van Verhulst, waardoor we met lege handen achter blijven. Ik ben wel tevreden met wat ik van mijn spelers gezien heb vandaag", besluit Euvrard.

1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.