Vormer blikt tevreden terug op Madrid: "Fantastische avond"

07 oktober 2019 15:14

Ruud Vormer kwam zondag nog eens terug op het 2-2-gelijkspel van Club Brugge bij Real Madrid. "Ik heb zeker nagenoten. Het was een fantastische avond."

Blauw-zwart behaalde afgelopen dinsdag een verdiend punt op bezoek bij Real Madrid. “Waarschijnlijk beleven we nooit nog zo een avond. Bij 0-2 kwamen we in een roes terecht. Dan heb je ook nog eens de supporters die begonnen te schreeuwen. We dachten dat we het zouden flikken, maar uiteindelijk mogen we best tevreden zijn met die 2-2”, vertelde Ruud Vormer in Sports Late Night.

Enige smet op het blazoen was de rode kaart die de Nederlander onder de neus geduwd kreeg. “Ik heb geen spijt van wat ik gedaan heb. Ik zou het opnieuw doen. De eerste gele kaart vond ik onterecht, want ik zag Eden Hazard niet. Die tweede kan je geven.”

Door zijn frustraties tegen de Bulgaarse ref Georgi Kabakov te uiten, dreigt Vormer langer dan één speeldag aan de kant te staan. “Ik heb wel wat dingen geroepen. Onder andere dat hij blind was. Wij spelen als Club Brugge in de Champions League op Madrid. De ref had hiermee rekening moeten houden. Ik kan de klok niet terugdraaien. We gaan gewoon lekker door.”

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
Reacties.