🎥 Docureeks over FC Barcelona toont unieke beelden van kleedkamer na 4-0 in Liverpool

07 oktober 2019 22:39

Wie herinnert zich de 4-0 van Liverpool tegen Barcelona nog in de Champions League? De spelers en supporters van Liverpool zullen deze dag nooit meer vergeten, die van Barcelona willen niets liever. Maar toch, de momenten in hun kleedkamer zijn vereeuwigd op beeld en binnenkort te bekijken.

Het was één van de meest memorabele wedstrijden in de Champions League afgelopen seizoen. Na een 3-1-overwinning in de heenwedstrijd van de halve finales verloor Barcelona de terugwedstrijd met 4-0 in Liverpool. Divock Origi scoorde twee doelpunten en besliste de wedstrijd.

Rakuten TV komt in november met een een nieuwe docureeks van acht afleveringen over het seizoen 2018-2019 van de Catalanen. Elke aflevering stelt een cruciale wedstrijd voor. Zo ook de wedstrijd in Liverpool, dus.

Regisseur John Malkovich, bekend van enkele Hollywood-toppers, nam onder andere unieke beelden van de kleedkamer op na de pandoering. In de trailer is al te zien hoe trainer Ernesto Valverde en linksback Jordi Alba de frustraties van zich afkloppen. 

Barcelona won vorig seizoen de titel en de supercup. De Copa del Rey verloren de Catalanen aan Valencia.

Dante Bellon

Premier League \\ La Liga \\ Champions League \\ Liverpool FC \\ Barcelona
 
 
Reacties.