Conte over Lukaku: "Hij moet veel trainen en spelen"

07 oktober 2019 14:55

Inter Milaan verloor de topper in de Serie A met 1-2 tegen Juventus. De quadriceps van Romelu Lukaku hield het tot tevredenheid van Antonio Conte 90 minuten uit.

Prominent aanwezig in de topper tussen Inter en Juve was Romelu Lukaku niet. Wel gaf hij bij een 0-1-achterstand de bal aan Lautaro Martinez om een strafschop te nemen. De Argentijn miste niet. In de tweede helft glipte het gelijkspel Inter toch nog uit handen na een doelpunt van Gonzalo Higuaín.

Lukaku was zeker niet 100% fit. Pas enkele uren voor aanvang van de wedstrijd besliste Antonio Conte de Rode Duivel aan de aftrap te brengen. “Romelu is een speler die veel moet trainen en spelen. Een speler met zijn massief lichaam moet veel bewegen om topfit te blijven.”

Benieuwd of de quadriceps van Lukaku voldoende hersteld zal zijn om de komende interlands tegen San Marino en Kazachstan af te werken. Daarin wil de spits op zoek naar zijn vijftigste doelpunt.