Bölöni weet niet meer hoe hij nonchalance in verdediging eruit moet krijgen: "Straks begin ik iedereen te slaan"

07 oktober 2019 07:31

Laszlo Bölöni was zondagavond niet tevreden. En we konden de coach van Antwerp begrijpen. Zijn ploeg was verdiend op 2-0 gekomen, maar gaf het dan weer gewoon weg. Op fases die op training al tot vervelens toe herhaald zijn...

Antwerp werd twee keer gepakt op een voorzet vanop de flank. Vooral bij de tweede was het dramatisch hoe ze stonden te verdedigen. Hoedt liet Emond zomaar uit zijn rug voor hem opduiken. "Dat zijn er nu toch al zeven of acht na een center", zuchtte Bölöni. "Daar is al over gepraat... We hebben hen beelden getoond... We hebben erop gewerkt op training... We proberen het hen duidelijk te maken."

Maar dat blijkt niet zo makkelijk. "Ik heb twee opties. Ofwel blijf ik het hen vriendelijk uitleggen. Maar ze zijn al zo lang prof dat ze misschien 'foert' zeggen. Ofwel ga ik met een stok slaan, dan gaan ze het misschien wel begrijpen. Maar dat is riskant. Straks begin ik iedereen te slaan, ook mijn vrouw als ik thuiskom. Dat wil ik toch vermijden", kon er nog een grapje vanaf.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Standard
 
 
Reacties.