Mazzu en Berge benadrukken het positieve na de winst tegen Moeskroen

07 oktober 2019 15:33

Racing Genk leek af te stevenen op nieuw puntenverlies, maar Onuachu besliste daar met een goal in de slotseconden anders over. Een zucht van opluchting ging door de Luminus Arena, maar Sander Berge en Felice Mazzu zagen iets zeer positief.

"Ik heb een team gezien dat nooit opgeeft", aldus Mazzu. "Ook niet nadat een goal van ons afgekeurd werd en nadat we een strafschop na handspel niet kregen. Dat is knap."

Ook Sander Berge zette het graag in de verf. "Wat een team spirit", lachte hij. "We begonnen niet slecht aan de tweede helft, maar zij scoorden snel. Daarna zijn wij druk blijven zetten, ook al was het hard toen die goal van Samatta werd afgekeurd."

Anders dan Napoli

Waarom het niet lukte om al het positieve van Napoli door te trekken tegen Moeskroen? "Vergeet niet dat Moeskroen een ander type ploeg is, het was een heel andere wedstrijd. Moeskroen speelt in een andere formatie dan Napoli, ze hebben een goede balans in hun team en staan goed in de organisatie. Maar ik vind dat we over de 90 minuten gezien verdiend gewonnen hebben."

Robby Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.