Veljkovic terug aan de slag als makelaar: "Intentie om activiteiten weer op te nemen"

09 oktober 2019 08:06

Dejan Veljkovic was spijtoptant in de zaak 'Propere Handen'. Maar de verhoren zijn nu achter de rug en dus wil hij terug zijn oude job als makelaar opnemen. Zijn advocaat, Kris Luyckx, laat alvast weten dat dat perfect mogelijk is.

Veljkovic kreeg strafvermindering in ruil voor zijn verklaringen, maar wil nu zijn normale leven opnemen. "Mijn cliënt is intussen toch opnieuw in het parcours opgedoken, denk ik”, aldus Luyckx bij de VRT. “Hij heeft toch alleszins de intentie om in de komende weken of maanden zijn activiteiten als voetbalmakelaar weer op te nemen. En ik heb begrepen dat er ook al een aantal goede contacten zijn geweest, niet alleen in België maar ook in het buitenland.”

De KBVB schorstte Veljkovic wel voor tien jaar. "Meneer Veljkovic is nooit aangesloten geweest bij de voetbalbond als makelaar, en kan als dusdanig ook nooit gesanctioneerd worden”, zegt Luyckx. “Ondertussen is er voor hem ook niet onmiddellijk een probleem: hij heeft ook in het buitenland heel wat werkzaamheden, en dat kan hij ondertussen gewoon verderzetten.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League
 
 
Reacties.