Ivan Rakitic: "Ik wil in Barcelona niet enkel op het strand wandelen"


Foto: © Photonews 09 oktober 2019 22:11

Ivan Rakitic haalde opvallend uit naar zijn club FC Barcelona en stuurt aan op een vertrek. De Kroaat moest zijn basisplek afstaan aan Frenkie de Jong.

Ivan Rakitic haalde in een interview met het Kroatische 24 Sata uit naar zijn huidige werkgever FC Barcelona. De 31-jarige Kroaat is sinds 2014 aan de slag in Catalonië, maar sinds de komst van Frenkie de Jong dit seizoen is Rakitic zijn basisplaats kwijt. De Jong stapte deze zomer over van Ajax.

Strandwandelingen

De coach van Barcelona, Ernesto Valverde, kiest op het middenveld voor De Jong, Sergio Busquets en Arthur Melo. Daar is Rakitic allesbehalve blij mee: "Ik ben hier niet gebeleven voor de strandwandelingen. Ik wil spelen. Ik ga alles geven om mijn stek terug te veroveren. Ik heb hier nog een contract tot 2021. Het is de mooiste club ter wereld."

PSG

Afgelopen zomer waren er geruchten dat de Kroaat de overstap naar Paris Saint-Germain zou maken. "Ik heb toen met de mensen van Barcelona gesproken, maar het ging niet door. Ik wil nog steeds het beste voor de club, maar als ik zie dat er niets verandert dan zullen we opnieuw moeten praten."

Primera Division \\ Barcelona \\ Kroatië \\ Hongarije
 
 
 
Reacties.