Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen Kazachstan

11 oktober 2019 17:15

Het EK-ticket is binnen, nu nog voor groepswinst zorgen en liefst ook nog 30 op 30. De bondscoach gebruikte de match tegen San Marino om spelers die minder vaak in actie komen aan het werk te zien en zal ongetwijfeld opnieuw wat wissels doorvoeren.

Thibaut Courtois is aan positieve afleiding toe vanwege de felle kritiek in Madrid en zal starten tegen Kazachstan. Ook Spurs-Belgen Vertonghen en Alderweireld kunnen wat vertrouwen gebruiken na de mindere resultaten met Tottenham, al staat bondscoach Roberto Martinez niet te springen om veel spelers twee matchen na elkaar te laten starten.

Veel wissels?

Dat komt mede door het feit dat er maar twee volledige dagen tussen de twee matchen in zitten en de vliegreis naar Nur Sultan zes uur duurt. Van de spelers die donderdag niet in actie kwamen maken Witsel, Origi, T. Hazard, Batshuayi, Boyata, Meunier en Januzaj het meeste kans om zondag wel titularis te zijn.

Maar voor ons bent u bondscoach en krijgt u carte blanche qua tactiek en spelers. U kan wel alleen geselecteerde spelers kopstellen.

U kan uw tactiek en elftal kiezen door op onderstaande foto te clicken. Vergelijk uw opstelling met die van de andere lezers door ze in de comments te delen.

België \\ Kazachstan
 
 
 
Reacties.