Cercle is overtuigd dat Storck hen uit de miserie kan halen: "Er is voldoende kwaliteit"

13 oktober 2019 11:25

Cercle Brugge heeft 'de mirakelman' binnengehaald in de hoop dat ze van die laatste plaats kunnen weggeraken. Bernd Storck verrichtte vorig seizoen al een fantastisch kunstje bij Moeskroen, maar misschien is de uitdaging bij de Vereniging wel nog een pak groter.

"Met Bernd Storck doen we beroep op een ware vakman, iemand die perfect in lijn ligt met onze visie voor het project met Cercle”, legde Oleg Petrov, gedelegeerd bestuurder bij groen-zwart, uit. “We zijn er dan ook van overtuigd dat Bernd Storck de ideale coach is om de doelstellingen van Cercle Brugge te bereiken.”

Bestuurder Vincent Goemaere ziet het weer positief in. “Met de aanstelling van Bernd Storck hebben we een trainer gevonden met kennis van de Belgische competitie en waarbij inzet en discipline als een toonbeeld geldt. We blijven ervan overtuigd dat er voldoende kwaliteit in deze groep aanwezig is en hebben er vertrouwen in dat Bernd Storck, in samenspraak met de technische staf, de juiste formule zal vinden om de benodigde resultaten te bereiken waarmee onze supporters zich opnieuw kunnen vereenzelvigen.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.